2010.06.12. 11:34| Szerző: donki

Szemely Önkormányzata jól kalkulált, amikor is meghatározta az új „únyiós” játszótér elkészültének dátumát, mert a 2010. május 30. éppen a Gyermeknapra esett.

Hiszen nincs is felemelőbb látvány, amikor a sok örömtől sugárzó gyermek birtokba veheti az elkészült játszóteret.
A Gyermeknap elmúlott., és a megadott dátumra csak a kerítés készült el, potom 2 milláért. A szűkös költségvetésből nem csoda, hogy nem futotta az utcafronti kerítés korhadtan hiányos léceinek kicserélésére. A festék mindent eltakar, vagy mégsem?

Az avatás helyett a felnőttek vették birtokba a játszóteret, és egy hétvégén keresztül, ásót, lapátot ragadva igyekeztek elvégezni azt, amit a pályázaton nyertes cégnek, a pécsi Rellüm Informatikai Kft.-nek már rég meg kellett volna csinálnia, hogy előkészítsék a terepet a játékok beépítéséhez. Csakhogy a számítógépekkel nem lehet földet túrni! 

Az apukák, anyukák áldozatos „kommunista szombatja-vasárnapja” sem volt azonban elegendő, így jöhettek a köz és vendégmunkások, hogy mire a Rellüm alvállalkozójának, alvállalkozója megjelenik, az alapok ki legyenek ásva.
Az önkéntesek „munkavezetője” szerint, állítólag a Rellüm megígérte, ha elvégzik a piszkos munkát -kiássák az alapokat-, akkor a cég nagylelkűen két grátisz játékkal megajándékozza a települést.
Sőt, ha a helyiek vállalják a játékok beépítését is, akkor a résztvevők kapnak még egy „Ki nevet a végén” társasjátékot is.
 

A további terheket, -az 5 milliós számla kiállítását, és a pénz bezsebelését-, a Rellüm magára vállalta.

Így készülget a szemelyi játszótér, melynek az átadásával különben sem kell annyira sietni, hiszen jó lesz az majd közvetlenül a választások előtt is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemelyinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr412075944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása