2010.03.20. 16:15| Szerző: donki

A Nemzeti Ünnep kapcsán, Szemelynek ismét sikerült az országos média látókörébe kerülnie. Hiszen mint kiderült a híradásokból, az országosan bejelentett 658 rendezvényből, csak négyen kellett a rendőrségnek intézkednie, és csak egyedül Szemelyben került sor erőszakos cselekményre.

BAMA 2010. márc. 15.
Méltóságteljes megemlékezés Pécsett, balhé Szemelyben
 

MTI 2010. márc. 15.
A hétfőre országosan bejelentett 658 rendezvényből az Országos Rendőr-főkapitányság összegzése szerint négy településen kellett intézkedniük
 

A Baranya megyei Szemely községben egy ünnepi megemlékezés előkészítésében részt vevő dolgozókat a rendezvény helyszínénél lakó helyi lakos bántalmazta, majd a kiérkező rendőrökre rátámadt. Az intézkedő rendőrök az elkövetőt hivatalos személy elleni erőszak bűncselekmény elkövetése miatt előállították.

Ennyi a szűkszavú híradás, melyből nem derült ki, hogy ki és vajon miért érezte kötelességének a hivatalosan engedélyezett ünnepi rendezvény megzavarását.

Nyilvánvaló, hogy semmisem úgy történt, ahogy történt, csak pusztán a média szenzációhajhászásának esett áldozatul egy igaztalanul megvádolt ember.
Hiszen ha úgy történt volna, ahogy történt, akkor Szemely község legitim uralkodója Kovács Pál nem lapított volna az események helyszínétől 50 méterre lévő rezidenciáján, miközben rendőrautók száguldozva érkeznek és egy mentőautó átsuhanása, emeli az ünneplők, himnusz alatti áhítatát.
 

Mert semmisem úgy történt, ahogy történt, hiszen Bosnyák András, a volt önkormányzati képviselő, - az uralkodó erős embere-, csak pusztán a túlbuzgó nemzeti öntudatból, és az erős szélnek köszönhetően esett neki az ünnepség előkészítésében ügyködöknek. Nem bántalmazta őket, hogy is tenne ilyet egy nemzetiszínű hajpántos egyén a nemzetiszínű kokárdásokkal. Csak önfeledten megölelte őket, miközben egyiknek megsimogatta a halántékát, míg a másikkal pajkosan összekoccintották a buksijukat. Mint ahogy az sem igaz, hogy leköpte a nagy hejehujára kijövő idős hölgyet, csak pusztán a nagy szél kifújta a szájából a feleslegessé vált váladékot, épp az említett nénire. Aki ezért nem is haragudott, sőt megkérte Bosnyák urat, hogy egy ugyanilyen mintát helyezzen el a házának kapuján, hogy az unokák CSI-ost játszhassanak. Persze, hogy az öregurat sem akarta megütni, mert nem érte el. És különben is a rendőrök mindent félreértettek, mert ő jó családapaként a kisfiának, csak azt akarta megmutatni, hogy hogyan kell a sünöket tavasszal lefektetni. Azt, hogy közben erősen megizzadt, és a rendőrök lefújták, külön megköszöni, hiszen büdösen mégsem lehet az ünnepségen részt venni.
Azon az ünnepségen, ami nem is volt.

Hiszen Szemelyben nem illik megünnepelni a magyarok Nemzeti Ünnepét, ugyanis ez zavarná az uralkodó és a sleppje nyugalmát, mert Magyarországon egy 70 %-ában magyarok, lakta településen nem kívánatos a magyarok Nemzeti Ünnepe.

Tehát, ha nem volt hivatalos ünnep, -a helyi uralkodó slepp szerint-, akkor azt nem is lehetett megzavarni. Különben is csak a „civilesek” akartak megint ugra-bugrálni a Nemzeti zászló körül, holmi március 15. miatt. Azt meg már a nagy „szemelyi gondolkodók” /Mexi, Ramex, O verdose/ is megmondták a falunak nincs az ünnephez való kötődése.

Igaz, hogy az ominózus ünnepi tér a Damjanich és a Kossuth utca határán van, de ez nem jelent semmit, hisz milyen hülyén nézne ki, ha holmi mezítlábas cigi miatt ünnepet tartanánk.
A civilek különben se ünnepeljenek, hiszen Pali bácsi is megmondta, hogy Szemelyben minden ami rossz, az „a civil szervezet bűne”.
 

Mert semmisem úgy történt, ahogy történt, hiszen ez a Bosnyák András, nem az a Bosnyák András, aki az interneten „Vakac” néven osztja a kedves gondolatait, akinek küldetése van, hogy meg kell védenie Szemelyt, a szemelyiektől, és megalkotta a „szemelyi meg nem szemelyi” fajelméletét.

Részlet a telefonos fenyegetéséből:
„Én szeretem Szemelyt, viszont Te nem vagy Szemelyi. Tehát nem azok közé tartozol, akiket én szeretek. Téged egyáltalán nem szeretlek... Fogd be a szádat Szemellyel kapcsolatban! Én a Szemelyt védem... Nekem az a véleményem, hogy Te fejezd be a véleménynyilvánítást... Nehéz az eszedbe vésni, hogy szemelyi, meg nem szemelyi?”

Majd itt egy döbbenetes, épelméjűnek nem nevezhető gondolatmenete:

Vakac 2009.03.23. 01:03:11 @O_verdose: Ki kell alakítanunk egy társaságot. Esetleg a társaságunkból egy tag annyira "durci" lesz, hogy a bábos és a tésztás nyakát kitekeri. Míg a büntetését tölti, így a világhálón keresztül tartani kell benne a lelket. Mer a törvény az effajta féregtelenítést sajnos nem támogatja. Érezze, hogy nem élt (ölt) hiába.

Majd jöjjenek a kitelepítések:

Vakac 2009.04.25. 07:17:23 Ez lenne a holnap Szemelyben? Ezek a gerinces remek emberek arra nem gondolnak, hogy bikacsök akkor is lesz ha netán ők lennének a vezetők. A szentkúti választók meg Szentkúton. Megnyugtató megoldás csak az lenne a tésztás is meg a bábos is Szentkútra költözik. Mert ott se szőlő se bor se út, csak hasonlóan remek emberek. Persze menne velük a Bari klán, és jóindulatú Mári is. Netán nem nem férnének el, néhány szentkúti ide jönne lakni. Szerintem minőségi csere lenne.
 

És az ünnepre készülődőben az alábbiakat hangoztatta... véletlenül.

Vakac 2010.03.12. 15:09:25
@Fenyvesi Árpád: Ismét ünnep! Ezt szereted használni. Karácsonyi kunyerálás, és a Március 15. Szerintem mind kettőt gusztustalan önfényezés. Téged megelőzően senki nem kérte az Annamari adományát, neked volt pofád és kérted tőle. Szegény nem tud nemet mondani inkább elköltözik. Jobban járnánk, ha te szednéd a sátorfádat.
48-as megemlékezéssel kapcsolatban az számomra a sértő, hogy azon a helyszínen ahol ünnepeltek, ott vannak olyan holtaknak emlék állítva akik hasonlóan áskálódó emberek rosszindulatának estek áldozatul. Most rád, és hasonszőrű cimboráidra gondolok. Ebből kifolyólag amit csináltok az már provokáció.

És itt a megerősítő támogatás a cimbitől...

O_verdose 2010.03.13. 14:17:37
@Vakac: Teljesen egyetértek veled!Borzasztóan elkeserít, hogy nem tudok annak örülni, és nem tudok büszke lenni arra, hogy kis településünkön is megemlékeznek a Nemzeti Ünnepünkről, mert ahogy vélekedsz, szerintem is gusztustalan önfényezés az egész.
Próbálok túllépni azon, hogy azok az emberek, akik ezt szervezik, áskálódó, feljelentgető, fenyegetőző alakok, akik tévedhetetlenül hiszik magukról, hogy csak az a jó amit ők csinálnak, csak sajnos már annyit ártottak ennek a közösségnek,hogy nagyon sokan nem tudunk elvonatkoztatni, és maradéktalanul örülni.

Bosnyák András arról nem tehet, hogy néhány agyalágyult cimbora túlfűtötte az elméjét.
Mikor már az agyában összekeveredtek a féldecik és a gondolatok, kezdte komolyan venni, hogy ő a szemelyi „rambo”, aki majd megvédi az uralkodót és holdudvarát a gonosz „civilesek” ármánykodásaitól.
Most meg véletlenül belesétált a „hivatalos személy elleni erőszak bűncselekmény elkövetésébe”.
De, no para! Pali bácsi majd, elintézi! Bizonyára megszerzi a sztárügyvédet Bandinak is, ami persze nem lesz olcsó, de majd elintézzük okosba...plussz egy kis rendkívüli segély...a fiúk megszavazzák...
 

Hazatérve a rendőrségi kiruccanásáról, a kocsmában a cimborák „nemzeti hősként” ünnepelték, akinek sikerült meggyaláznia a magyarok Nemzeti Ünnepét, aki halálmegvető bátorsággal ütött meg védtelen embereket, köpött le idős nyugdíjas hölgyet, és hozta rá a frászt az ünnepre készülődő gyerekekre és a felnőttekre. Aki „büszke tettével” elintézte, hogy néhányan az ünnep délutánját a családjuk helyett a kórházban és a rendőrségen töltsék.
 

Azonban a szemelyi „rambo”, csak tette, amire be van programozva.
Híven követte a „bikacsökös” uralkodója által képviselt trendet. Azt a trendet, melyet a szemelyi képviselőtestület „erkölcsös” tagjai vallanak, hogy igen is helye van az erőszaknak Szemelyben. Üsd a magyart! Legitim az erőszak!
 

Bizonyára lesznek, akik köszönetet mondanak, neki is, úgy ahogyan tették azt Kovács Pál polgármester „bikacsökös” produkciója kapcsán is 2008. augusztusában:

Magyar Nemzet 2008. aug. 9.
"Sárosácz Mihály, a szemelyi horvát kisebbségi és a megyei horvát önkormányzat elnöke szerint bár nem ez lett volna a megoldás, ugyanakkor „üdvözli, hogy végre valaki felébresztette a szunnyadó erőt”, hiszen sokan vannak, akiknek elegük van ezekből a „verbális atrocitásokból”...
Ugyanakkor megjegyezte, elképzelhető, hogy az unokatestvére – aki nem tagja a kisebbségi testületnek – által a megyei napilapnak tett nyilatkozatot maguk is felvállalják. E szerint a „kisebbségi önkormányzat köszönetet mond Kovács Pálnak, aki bebizonyította, hogy nemcsak kiváló polgármester, de tökös legény is.”

Nos ha az elnök úr, ezt akarta? Akkor boldog lehet, és boldogok lehetnek a kocsmában a "hőst", önfeledten ünneplők is, hiszen tapasztalhattuk, hogy Szemelyben 2010. március 15-én felébredt a szunnyadó erő.
Nem esett messze az alma a fájától! Férges mind a kettő...

Ui: Azonban ne feledkezzünk meg azokról az emberekről, akik 2010. március 15-én, Szemelyben a metsző hideg szél és a fizikai és lelki terror ellenére végig kitartottak a Nemzeti Ünnepünk alkalmából rendezett ünnepi megemlékezésen.
Köszönet nekik! Köszönet a szereplőknek és köszönet a szervezőknek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemelyinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr681854677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anoním alkoholista 2010.03.21. 19:41:25

hát ez igen!megint egy tartalmas beszámoló a mi jó donkinktól. de az nem jutott el az agyáig hogy nem az ünnepség volt a kiváltó ok hanem a maguk viselkedése. erre persze megint a szokásos szöveg jön hogy a csúnya horvátok nem tűrik meg a magyarok ünnepségét.hát szerintem nem egy horvát származású ember volt ott az ünnepségen idén és tavaly is. ezzel a nemzetiségi szöveggel alaposan mellé fogott.nagyon igyekeznek hogy megkaparintsák a hatalmat (meg persze a falu malacperselyét) de talán reménykedhetünk hogy a választás idején Szemelyben még többségben vannak az épeszű emberek legyenek magyarok vagy horvátok ezek az emberek és ők nem fognak erre a csudajó rendezvényesbábovisbulizós brigádra szavazni.

ZÉTA 2010.03.22. 15:42:28

@anoním alkoholista: Sajnálom, hogy az alkohol már nyilvánvaló hatást fejtett ki mentális állapotára, mert kétségtelenül rosszul értelmezi a történteket! Márc.15. ünnepség kapcsán szó sem volt nemzetiségi ellentétről, ilyent senki nem állít azóta sem!
Egyszerűen arról van szó, hogy egy többszörösen büntetett, alkoholizálásával józan eszét, ítélőképességét már elvesztő garázda ember, már megint egy újabb köztörvényes bűncselekményt követett el.
Szerencsére az ünnep megtartása sikerült, és a színvonalat mi sem bizonyítja jobban, mint a jelenlevők jelentős száma, és a környező házak nyitott ablakaiban álló, a rendezvény műsorait figyelők serege.
Nekem is nagyon tetszett, és a végén elénekelt székely himnusz különösen, mert ez a dal mindenkihez szól...
A hatalmat pedig nem megkaparintani kell, és nem is fogja senki!
A választók nem hülyék, jól tudják, kinek kell bizalmat szavazni!
Bűnözők, bíróságok által jogerősen elítélt emberek méltatlanok a tisztességes szemelyi polgárok bizalmára.
Amit meg a malacperselyről ír, egyszerűen nevetséges!
Bosnyák úrtól, és társaitól napról-napra többen fordulnak el, akárcsak a polgármestertől. Nagyon meggyérült már egykor erős tábora.
Persze még vannak hangadók, szájemberek, akik a kocsmában merítik az erőt a demagóg papagájkórushoz. Így a bábos, meg úgy a tésztás, ez lesz, meg az lesz hirdetik nap mint nap, és nem veszik észre mennyi kárt okoznak maguknak is, mert egy követ fújnak a tisztességes emberek által méltán megvetett bűnözőkkel.
Döntsön a nép a választáson, majd a szemelyi polgárok eldöntik,hogy ki érdemel bizalmat! És nagyon szégyellje magát az is, aki ezt a szép ünnepet meggyalázni akaró bűnözőt hősként ünnepelte! (Persze a társasághoz illő székhelyen: A kocsmában!)
A jogszerűen intézkedő rendőröket megtámadni? Akik a dolgukat tették becsülettel? Ez nem hőstett, hanem szégyen!! Akinek más a véleménye, annak az értékrendjével komoly baj van! Aki ilyen emberrel közösködik, maga is fokonként lesüllyed az ő szintjére.
Kovács Pál úr márc. 15.-én lapult mint a nyúl, csak leste embere bukását, és elszállítását. Nem sikerült ezt a szép rendezvényt szétrontani. Minthogy a ragyogó farsangi bált sem, melyet a SZHE. rendezett szintén, és több mint száz fő vett részt rajta!! Vidámság, zene, tánc, jó, szórakozás volt! Érdekes, hogy ANNAMARI is ezt a rendezvényt látogatta, és élvezte, arról nem is beszélve, hogy már rájött arra, hogy KIKET érdemes valójában támogatnia, és kik érdemtelenek rá! Nem kell kunyerálni tőle, nem kell a "tésztásnak" kérincsélni!Ez a törvénytisztelő nemes lélek, talán a bűncselekményt elkövető és jogerősen Birósság által elítélt polgármestert fogja támogatni, ezzel mintegy helyeselve aljas tettét?
A Komár László által írt véleménnyel a március 15.-i eseményekkel kapcsolatban egyetértek, csatlakozok a szemelyiek TÖBBSÉGÉHEZ!
Ugyanis csak a kocsmatöltelékek, és a demagóg kerékkötők ünnepelték a Király és hívei által felbiztatott Bosnyák Andrást. A szemelyi ZÖM, a majd választani fogó becsületes polgári többség érzi, és tudja, hogy a "felkent" hős közönséges köztörvényes bűnöző.
Akinek ráadásul szerencséje is van, mert volt egy szentkútról átjött ember aki megakadályozta, hogy a megtámadott rendőrök más lehetőségük nem maradván lőfegyvert használjanak! Ő megtudta fogni Bosnyákot.
Sokan mondták azóta, jobban járt volna a falú ha lelövik, de ezzel nem érthetek egyet, mint ahogy semmiféle erőszakkal sem! Mindenesetre a szemelyi "Rambo" kezet csókolhat az őt megmentőnek. Talán a barátja?
Nem hiszem, inkább csak nem fél, és mert tenni ennek a szép ünnepnek a megtartásáért! Én megköszönöm!
Tehát tisztelt Anonim Alkoholista, hagyjuk az ilyen sületlen demagóg dumát mint amit Ön írt, ne próbáljunk a már tisztuló fejekben újra zavart kelteni, tartsuk tiszteletben a társadalmi normákat, és a köz, illetve az egyéni akaratot! És ne ünnepeljünk bűnözőket, mert magunk is piszkosak leszünk. Az ön véleményével, megnyilvánulásaival egyetértők, már régen kisebbségbe kerültek, és a szavazás napján, mikor a félelmet a polgárok levethetik, (hiszen titkos lesz) minden a helyére kerül. Én szívből remélem, és a jóérzésű emberek velem együtt!

Mindenttudó 2010.03.22. 21:19:41

@ZÉTA: Tisztelt "Zéta"
Nem tudom, hogy miért nem tudja már felfogni azt, hogy a március 15.-ei ünnepségnek ehhez semmi köze! ( de biztos nagyon nehéz felfogni azt, hogy nem az ünnepséggel, hanem az ünnepséget szervező provokatív személyek pofátlan, provokáló viselkedésével van gond!!)
A műsor is nagyon gyönyörű volt, valóban, csak vannak az Ön irományában bizonyos kihagyások, pontatlanságok, merthogy tudnék 1-2 tagot említeni akinek más táncegyüttesből elhozott, és vissza nem vitt (lopott) holmijaiban nyomulnak. Gratulálok!!
Arról meg főleg ne beszéljünk, hogy ki melyik "klántól" fordult el, mert nem 1 olyan család van, aki kilépett a Nagyfejű bandájából azért, mert nem tudták elviselni a mindenkit köpködő, provokáló viselkedésüket.
Azt nem tudom, hogy ki és milyen jogon fedte fel "anoním alkoholista" kilétét, mert mindenkinek joga van a névtelen véleménynyilvánításhoz!
Ami végképp szúrja a szemem, hogy egyeseknek mi köze van Bosnyák András előéletéhez, az magán ügy senkinek semmi köze hozzá

Mindenttudó 2010.03.22. 21:26:29

@ZÉTA: jah és abban egyet értek önnel, hogy döntsön a falu lakossága abban, hogy ki igazgassa a közösség ügyeit! Csak az a gond, hogy ezt maga és a cimborái elfelejtik, hogy Szemely egy kis közösség, és össze kéne tartani mindenkinek, és nem háborúzni, mindent kiprovokálni, hanem leülni, és megvitatni, hogy ki miben jó, és aki amiben jó az azt csinálja...

szemelyi85@gmail.com 2010.03.23. 14:50:41

@Mindenttudó:
..bravo!! ez szép volt kár hogy egyetlen értelmes mondat sincs az irásodban, ZÉTA-nak teljesen igaza van ...szegény anonim pedig felnőhetne végre hogy beleszólhasson a nagyok dolgába bár ugy látom a korral nem jár együtt az ész másoknál sem!!szó sincs itt magyar -horváth ellentétről egyszerű kicsinyes harc!! a jelenlegi hatalom görcsös ragasskodása a husosfazék peremébe , a másik csapat pedig szeretne bejutni a kamrába, hogy lehet-e még főzni valamit a nagy fazékban!!

Mindenttudó 2010.03.23. 17:16:34

@szemelyi85@gmail.com:
rendben van! főzzetek! csak annak is van módja! nem egyből a legnagyobb hús után kell nyúlni, hanem valami kisebbért! és fokozatosan a nagyobbért! mert egyik napról a másikra nem válhatsz császárrá! megvannak az azt megelőző fokozatok! de ha ez nem tetszik akkor lehet tovább köpködni!

ZÉTA 2010.03.23. 17:23:32

@Mindenttudó: Tisztelt Mindenttudó! Szép zagyvaságot írt szerény kommentemre, de nem is vártam mást. Írása értelmes vitára nem alkalmas, azt a szintet nem éri el, csupán egyetlen buta kérdésére válaszolok:
"Egyeseknek mi köze Bosnyák András előéletéhez?"
Hombre! Minden embernek köze van! Bosnyák kikiáltotta magát Szemely védelmezőjének, az Őslakosok a Tükék, Mentorának, a Gyüttmentek Megrendszabályozójának! Vakac néven írt zagyva kommentjeiben és személyes magatartásában is gyalázkodik, fenyeget, terrorizál, megfélemlíteni igyekszik azokat, akik ellenkezni mernek sajátos, elferdült gondolatvilágából fakadó tevékenységével. A volt önkormányzati képviselő, ez egykori közösségi ember, ma már alkoholista, és közönséges bűnözővé válik, vált, sajnos magatartása erre utal. Mindenkinek van köze az előéletéhez, minden becsületes embernek! Minden erkölcsi alap hiányában becsmérelni másokat? Fenyegetni? Terrorizálni? Bántalmazni? Milyen alapon?
Sajnálom, hogy Önnek szimpatikus, ettől féltem....máris vannak olyanok akik lassan, fokozatosan süllyednek Bosnyák szintjére. Ezt nagyon sajnálom. nem akarom Önt bántani, de kérem, vizsgálja felül gondolkodását, érzéseit, és ne szégyelljen az Önnek csak jót akarókra hallgatni. És ne írjon ilyen zagyva kommenteket, mert csak lejáratja magát elferdült értékrendjével. Ezt jóindulatúan tanácsolom.

ZÉTA 2010.03.23. 17:34:05

@szemelyi85@gmail.com: Azt hittem értelmetlen volt írnom kommenteket, mert itt csak fröcsögő gyűlöletet, utálatot, rosszindulatot kap mindenki aki jót akar, és megmeri írni az őszinte véleményét.
Nem feltételeztem azt sem, hogy Vakac és Spanjai megértik, egyáltalán felfogják, milyen rossz úton járnak. Nem hittem, hogy volt értelme írni.
De, tévedtem! Volt! Mert egy Ember, Ön, azt hiszem érti a "Drótok feszülését"!
Ezért érdemes már vállalni a majd most rám zúduló mocskolódást. Elfogom viselni.

Mindenttudó 2010.03.23. 17:44:40

@ZÉTA: "Minden erkölcsi alap hiányában becsmérelni másokat? Fenyegetni? Terrorizálni? Bántalmazni? Milyen alapon?" Ön ugye ezt írta
De persze azzal minden rendben van, ha provokáljuk, köpködjük a másikat, csak azért, mert nem kaptunk a kisállat temetőhöz vezető utat??

ZÉTA 2010.03.23. 19:09:23

@Mindenttudó: Nem! Nincs rendben! A másik oldal is követett, és követ el hibákat. Senki sem makulátlan, aki Ember, az Édenkert óta...
FENYVESI sem kivétel! De, van a Kínai Bölcsességek közt egy egyszerű módszer egy Ember megítélésére, megmérettetetésére:
"Képzelj el egy mérleget. Tedd az egyik serpenyőjébe mindazt a jót amit az Ember életében eddig tett, és amit tud, és a másik serpenyőbe tedd a rosszat, minden rossz cselekedetét, gyarlóságát. Aztán nézd meg merre billen a mérleg nyelve. Melyik oldal a több, a jelentősebb! Így ítéld meg az Embert!"
Fenyvesinek sok hibája van, persze, igen van! De sokkal-sokkal több a jó tulajdonsága!
És Komor Lászlóval ugyanez a helyzet, vannak hibák, jelentősek is, de sokkal több benne a jó, az értékes.
Ez vitathatatlan, ha tetszik egyeseknek, ha nem! Én nem csak az egyik oldalt bírálom, mindenkit aki megérdemli, de, elismerem a jót, a tenni akarást, és a TUDÁST!

anoním alkoholista 2010.03.23. 19:14:20

@ZÉTA: kissé érdekes hogy ön kéri számon az értelmes vitát mert ön csak a felszines dolgokat látja és ami nem egyezik az ön álláspontjával azt helyből elutasitja. és talán elkéne gondolkozni hogy mik azok a tényezők amik a fent emlitett fröcsögő gyűlöletet utálatot és rosszindulatot kiváltják.

Mindenttudó 2010.03.23. 20:04:54

@ZÉTA: lenne önhöz egy kérdésem. Maga szemelyi?? és ha igen, akkor mennyire ismeri az egyik fél tagjait, és mennyire a másikat??
És ha lenne szíves megmondaná, hogy kb mióta lakik itt?? (10-20 éve? vagy kevesebb??)

szemelyi85@gmail.com 2010.03.23. 21:25:07

@anoním alkoholista:
...jaj már megint!!!!jobb lett volna ha nrem koptatod a billentyűket a karaktersorozatok semmilyen információ értékkel nem birnak és semmi értelmük , jól illenek a korábbi hozzászólásaid sorába !!! de kimélj meg minket a ettől a későbbiekben!!!!

szemelyi85@gmail.com 2010.03.23. 21:28:22

@Mindenttudó:
.. a kicsinyesség mintapéldánya vagy !! te pedig elvetted az uzsonnámat az oviban majd jól megkereslek és megtorlom a sérelmeimet!!! röhejes amiket irsz!!! ja és én 21 éve élek itt ez mit jelent a Te olvasatodban??

ZÉTA 2010.03.23. 22:16:20

@anoním alkoholista: Gondolkodjak el azon mik azok a tényezők ami a "fröcsögő gyűlöletet és utálatot kiváltják" írja Ön Nekem...
Tehát itt most szépen beismerte, hogy igen, nekem van igazam, mert létezik az általam írt fröcsögő gyűlölet és utálat. Szép nemes dolog ezt elismerni, de még milyen felemelő lehet érezni!
Elvégre, az olyan elavult érzések, mint tisztelet, megbecsülés, szeretet már nem illenek egy modern fiatalhoz, Szemely ifjúságának dísze virágához. Ciki már...igazán megérthetné már ezt egy olyan elmaradott farok mint Én...
Gyűlölni! Utálni! Bemocskolni! Ez a menő, a trendi manapság Szemelyben!
Csak Előre Ifjú Titán! (Tudod Te Fiacskám, hogy egyáltalán mit írsz?)

anoním alkoholista 2010.03.24. 15:04:44

@ZÉTA: egy szóval se mondtam hogy ezek az indulatok helyénvalóak . kifejtem bővebben mire gondoltam mert úgy látom nemigazán volt érthető az ön számára. maguk provokálnak mindenkit és még csodálkoznak ha valaki akit megsértenek az vissza mer szólni.ennyit szerettem volna mondani de ebben ön csak megint azokat a szavakat vette észre mint például a gyűlölet és hasonlók.pár ember és köztük maga is csak azért válaszol a kommentekre hogy kötekedjen nem azért hogy értelmesen megvitassuk a cikkekben irt dolgokat.önt ezen az oldalon szerintem még senki nem birálta önt pedig maga folyamatosan ezt teszi a magával nem egy véleményen lévőkkel.és ez az amit "megérthetne már egy olyan farok mint ön".(hangsúlyosan idézőjelben mert nem használnék ilyen szavakat de ha már ön kezdte...)

szemelyi85@gmail.com 2010.03.24. 16:51:12

@anoním alkoholista:
milyen provokációról bezsélsz??? egyet emlits meg nekem oktalan szemelyinek???talán az hogy csak a SZHE fizet a kultur használatáért?? vagy csak az SZHE nem veheti igénybe a falubuszt hétvégén?? soroljam még?? akkor ki provokál kit????gondolkozz és járj nyitott szemmel!!!A valós vagy vélt törvénytelenségekre felhivni a lakosság figyelmét biztosan provokáció az érintettek szemében de csak nézz szét az országban virágzik a korrupció a csalás ....stb szemely sem kivétel

mega25 2010.03.28. 09:37:52

Komcsit fogtak
Ha jól látom a dolgok állását, márpedig jól látom, akkor három eset lehetséges: 1) A Fidesz és az MSZP nagykoalíciót kötött a Jobbik ellen. 2) Valójában az MSZP és a Jobbik áll koalícióban egymással, hiszen utóbbit előbbi hozta létre a Fidesz és a jobboldal ellen. Ami természetesen nevetséges állítás, hiszen 3) nyilvánvaló, hogy a Jobbik a Fidesz meghosszabbított karja, már csak azért is, mert Orbán Viktor polgári köreiből fejlődött ki.
Volna még egy negyedik lehetőség is, mármint, hogy mind a három gyűlöli egymást, és ha tehetné, a másik kettőt eltiporná, mint a férget, ám ez teljesen életszerű ahhoz, hogy elhiggyük. Én mindenesetre próbálok térben és időben elhelyezni egy jelenetet, amely március idusán játszódott le Budapest belvárosában, az Andrássy út egyik kereszteződésénél. Sok minden nem történt, székház nem gyulladt ki, autók nem lobbantak lángra, gumilövedék nem lőtte ki senki emberfia szemét, a gyalogátkelőnél egy férfi tűnt fel, egy másik pedig a túloldalról azt kiáltotta neki három-négy ember társaságában, miközben egy autóból a Székely himnusz szólt, hogy „Zsidó, gyere át a zebrán. Jó? Mozogjál!" Majd kisvártatva, miután a zsidónak nevezett férfi megkezdte átkelését: „Nem zavar, hogy itt emberek állnak?" Értjük, amit értünk, nincs ebben semmi nem érteni való, a férfi aztán átért a túloldalra, majd a járdára szökellve puff, kiosztott egy pofont.
Nem fogom további részletekkel múlatni az időt, tessék fölmenni az internetre, bepötyögni a keresőbe, hogy „zsidó" és hogy „zebra", ott lesz minden a felvételen, nincs vágva, szerkesztve; ez most mindenütt a sláger. Csak a végét jelentem: miután a pofozkodó férfit földre teperték a rendőrök, vagy féltucat férfi jelentkezett tanúnak, hogy a férfi provokált és ütött, olyan is, aki nem is láthatta a jelenetet. A bal-, illetve jobboldali újságcikkek, posztok, hozzászólások értékelték már a helyzetet, levonták (!) a tanulságot, politikailag is helyére tették a kérdést etc., ehhez nem fűznék kommentárt.
Hanem ez egy utcajelenet volt. Szimpla, mindennapos zsidózás, szimpla, mindennapos pofonnal. Ne higgyük, hogy kocsma előtt, kocsma mellett és kocsma mögött nem fordult elő ilyen a múltban, én magam is láttam nem egyet. Ám olyan még tényleg nem volt, hogy emez pofoz, amazok pedig a pofon után csöndben állnak, mint Bálám szamara, bután nézve maguk elé, öten, nyolcan, majd tízen, és sunyin, férfiatlanul rendőrért kiáltanak, majd azt az embert, akit ők provokáltak, földre tepertetik, megbilincseltetik és elvitetik, ráadásul még utána is kiáltják, hogy megállj, még föl is jelentünk.
Mellesleg azzal a rendőrséggel vitetik el, amelyik tudvalevőleg maga az ÁVO, s amely a hozzájuk hasonló, békés természetű, utcai bámészkodók szemkilövésére jött létre, s szintén nem mellesleg azzal a bírósággal ítéltetik el, amely ugyancsak tudvalevőleg kommunista bagázs, s egyetlen célja a magyarság eltiprása.
Amúgy a videofelvétel elején tényleg nyugodt, majdhogynem derűs utcaképet mutat a város. Senki nincs szónok által feltüzelve, rendőr által provokálva, emberi méltóságától és jogainak gyakorlásától megfosztva, hogy úgy mondjam, az emberek nyugalmi állapotban nézgelődnek, zsidóznak, ahogyan az vasárnap délutánhoz illik, némi ásítást is el-elnyomva.
Aztán persze megérkezik az ünnepi tömeg: „komcsit fogtak", kiáltja valaki, észrevéve a megbilincselt férfit, ami pillanatokon belül hullámzik végig az ünneplő tömegen. „Komcsit fogtak", kiáltják most már egyre többen, öklüket rázva a megbilincselt felé, majd rákezd a kórus a kurvaanyádra; nem nehéz elképzelni, mi történhetne még, ha nem volna ez egy nyugalmas, békés vasárnap délután. Amúgy a jövő szempontjából figyeljük meg: nemrégiben még evidencia volt az ünneplő tömeg szemében, hogy a rendőrség csakis hazafit teper a földre, csakis nemzettestvért vesz őrizetbe, mára viszont már magától értetődő, hogy a megbilincselt komcsi; rohadt, mocskos, büdös komcsi. Ergo a rendőrség igenis fejlődőképes. Ezt abból is látni, hogy amikor a pofán vert férfi a rendőr tudomására hozta, hogy az az ember őt nemcsak hogy megütötte, de még le is fasisztázta, a járőr teljesen elképedt; ezer szerencse, hogy uralkodni tudott magán.
Megyesi Gusztáv

Be...Vándorló 2010.03.30. 18:04:51

Egy kicsit más témát szeretnék felvetni,bár egy kicsit azért
kapcsolódik a témához.Én és nem csak én,mert vagyunk egy páran
arra gondoltunk,hogy Donkinak kellene jelöltetnie magát polgármesternek.
Véleményünk szerint sokkal szerencsésebb lenne,mivel ő sokkal népszerűbb körünkben mint Fenyvesi úr.Ezt nem rosszból mondom,
senkit sem szeretnék megbántani,csak ha belegondolunk Fenyvesi úr
maradna az ˝SZHE˝ elnöke ami neki jobban fekszik,és ha Donki nyerne
ami szerintünk nem esélytelen,akkor egymást támogatva nagyon
sokat tehetnének ezért a településért.
Kérem ne ítéljenek elhamarkodottan,gondolják át mielőtt még nekem
esnének.Érdeklődve várom véleményüket.

Természetesen érdekelne maga Donki véleménye is,egyáltalán
ő hogy látja,tartja e magát erre érdemesnek,vagy eljátszott e már
a gondolattal...Érdemes átgondolni.
süti beállítások módosítása