2010.09.23. 11:48| Szerző: donki

Nyílt levél egy "kommentelőhöz"

Kedves „waterfall”!

Habár tudom, hogy ki vagy, de ha már Te megtiszteltél, hogy a nick-nevemen szólítasz, akkor én is megteszem.
Örülök, hogy a messzi távolból is figyelemmel kíséred az írásaimat, habár a tartalmukkal messzemenőkig nem értesz egyet. Az írásaimból hiányolod a pozitív hangnemet, ugyanakkor olyan dolgokat is a szememre vetsz, amiket én nem is írtam.
Mivel elég régi bejegyzésemhez szóltál hozzá, - „Übertahó, avagy a zártkörű játszótér avató” -, ezért itt és ilyen formában válaszolok.

Kedves „waterfall”!

Sajnos eltévesztetted a címet! Ne itt keresgélj, ha a szemelyi önkormányzat viselt dolgairól pozitív kicsengésű információkat akarsz olvasni.

Ugyanis a „szemelyinfo”, mint ahogy ki is vagyon rá írva „Görbetükörben a Királyság mindennapjai”.
Ha a „tahóság diktatúrájának” szép oldalairól szeretnél olvasni, akkor az önkormányzat hivatalos weblapját a „szemely.hu”-t, vagy a hivatalos faluújságot a „Glasnik”-ot kellene böngészgetned.

Arról, hogy ezekből, az önkormányzati szócsövekből nem tudsz naprakész infókat kapni, nem én tehetek. Ha már ők sem tudnak magukról szépet és jót írni, akkor ezt miért várod el tőlem?
A szokásos félreértésen már meg sem lepődöm, hogy miszerint:

„Hogy engedheted meg magadnak hogy olyan embereket akiket szemelyesen nem is ismersz a foldbe tiporsz, porig alazol csak mert neked mindenkivel bajod van.”

Először is, nekem senkivel sincs bajom, mert nem magánemberek viselt dolgairól írok, hanem választott tisztségviselők, akik önként vállalták képviselőségüket, tehát közszereplők ténykedéséről mondom el a magánvéleményemet.
Másodszor, ha csak én látnám negatívan az önkormányzat viselt dolgait, akkor biztosan velem van a baj, de a leírt véleményem nagyon sok emberben egyetértésre talált.
Hiszen másképpen nem is írnám a blogot, mintegy tükröt tartva a hatalommal visszaélők elé.

A nem tetszetős tükörképért nem a tükör a felelős.

Megnyugtatásul azért közlöm veled, ha megszűnik a „tahóság diktatúrája”, vele együtt megszűnik ez a blog is.

Üdvözlettel: Donki

Ui: még 11 nap
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemelyinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr902317510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása