2010.08.14. 08:35| Szerző: donki

SZEMELY POLGÁRMESTERÉHEZ ÉS A KÉPVISELŐTESTÜLETHEZ!

A legutolsó szemelyi „falugyűlésen” amelyen részt vettem, Kovács Pál polgármester a következőket mondta Szentkútpusztával, és lakóival kapcsolatban:

„Mindig is a szívemen viseltem Szentkútpusztát, és az ott élő emberek sorsát. Sajnos ott az Önkormányzatunknak tulajdona nincs, ezért fejleszteni, támogatni nem tud. De, amit tudok, Én megteszek! Csak egy telefon és megyek! De, hivatalomban is szívesen veszem, ha megkeresnek!”

Mi, heten, a jelenlevő szentkútiak ezt ámulattal hallgattuk, azt hittük talán megvilágosodott polgármesterünk, mint Buddha az ecetfa alatt? Csodának vagyunk tanúi? Vagy beteg?
Hiszen mi az ellenkezőjét tapasztaltuk annak, amit nagy szociális érzékenységet színlelve előadott!
De, ezt mondta! Kijelentései a helyi, és a megyei írott médiában is megjelentek!
Tehát csak azért nem kapott eddig Szentkútpuszta semmit, mert itt nincs önkormányzati tulajdon? Ez az akadály?

Nos, értesült a szentkútpusztai lakosság arról, hogy Önök több százezer Ft-al támogatják a szemelyi imaház felújítását, amelyben (Milyen érdekes!) Önöknek egy csepp tulajdonrészük nincs, hiszen az teljes egészében az egyházé!
Tehát mégis lehet támogatni? Nem kell tulajdonosnak lenni?
Nagyon örülünk ennek, hiszen ez bizonyíték arra, hogy ezennel mi is jogosan fordulhatunk polgármesterünk és képviselőtestülete felé.

Tisztában vagyunk azzal, hogy mivel gőzerővel folyik Szemely és Szentkútpuszta megtakarított pénzének elköltése, útfejlesztésre már pénz nem maradt…!
De, itt a nagy alkalom! Bebizonyíthatja polgármesterünk, hogy az említett falugyűlésen igazat beszélt! Most ezután, lehet, és tessék minket, szentkútpusztaiakat is támogatni!

Arra van még pénz biztos, hogy INTERNET ELÉRÉSI LEHETŐSÉGET, elérést kapjon Szentkútpuszta, hiszen Szemelyben már több módon is van Internet, itt pedig SEMMI!
Nem is kellene hozzá talán nagyobb összeg, a szemelyi imaháziénál!
A kivitelezés egyszerű, az a cég mely Szemelyben megcsinálta, itt is létrehozza gyorsan!

Hát most tessék, kérem bizonyítani tisztelt polgármester úr, és képviselőtestület!
Lehet szociálisan érzékennyé válva, szívükön viselni a szentkútpusztai emberek életét, sorsát, lehet egy ilyen kis összeggel, (a szőlőhegyi „magánúthoz” képest paránnyal) BIZONYÍTANI!
Most bizonyíthatnak! Nemcsak a szentkútpusztaiak, de a szemelyi lakosok is megláthatják, igazat mondott-e polgármesterük! És mit ér a képviselőtestület…!
Mivel bebizonyosodott, hogy az Önkormányzatnak nem kell tulajdonosnak lenni, hogy támogatást adjon, az elmúlt években való teljes mellőzésünk után jogosabban kérhetünk, követelhetünk, mint bárki Szemelyben!

MERT ELÉG A TELJES MELLŐZÉSBŐL! SZENTKÚTPUSZTA HIVATALOSAN SZEMELY RÉSZE, ÉS TESSÉK E PERCTŐL ÍGY KEZELNI! Már eddig is így kellett volna!

Kérem a szükséges intézkedés megtételét, a szentkútpusztai lakosság véleménye, akarata az enyémmel megegyezik. (Ezt Önök jól tudják, tapasztalhatták már eleget!)

Még a választás előtt, mielőtt a teljes önkormányzati pénztől megszabadulnának, teljesítést várunk! Hiszen az Internet néhány nap alatt létrehozható, nem igényel építkezési, munkákat!
Kíváncsian várom, hogy mit bizonyítanak! Hazugság volt-e minden Szentkútpusztára vonatkozó szavuk, vagy valóban szívükön viselik az itt élő emberek életét, sorsát!?


Kíváncsian várva szíves intézkedésüket: Herczeg László és a szentkútpusztai lakosok.

Szentkútpuszta 2010-07-26

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemelyinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr832220762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása