2008.12.25. 10:40| Szerző: donki

Lám csak jó az isten, jót ád... megvalósult Szemely álma! Végre elkészült, na nem a kultúrház, vagy a játszótér, hanem a "királyi út" a szőlőhegyre. Pali király sok-sok évi fáradozása nem volt hiábavaló, a hűséges alattvalók legnagyobb örömére sikerült a falu megtakarított pénzecskéjéből potom 12-15 milliót beledöngölni a királyi útba.

Fellélegezhettek az érintettek, mégiscsak megvalósult a magántulajdon értékét növelő, közpénzt felemésztő beruházás. Dacára a lakosság évek óta tartó tiltakozásának, a királyi társulat tagjai, akik élükön az uralkodóval mindig csak a falu érdekeit tartották szemük elött, végre már az ünneplős autóikkal roboghatnak ki a pincékhez egy jó kis borozgatásra. Pali királynak sem kell többé szégyenkeznie a protokollárisan fontosék előtt, hogy netalán sáros lesz a nagy emberek járgányainak kereke. Most legalább megmutathatja majd mindenkinek, hogy Szemelyben "na ki a király".

Persze nem volt egyszerű az ügy. Kellett hozzá egy jó kis bikacsök, egy kis megfélemlítés, egy kis kirekesztés, egy kis törvénytelenség, és a helyi kisebbség oszlopos tagjai részéről a polgármester-király bünpártoló támogatása. Hiszen oly sok a rosszindulatú alattvaló, akik képtelenek megérteni e létfontosságú beruházásnak Szemelyre gyakorolt pozitív hatását, és aljas módon demokráciát, szólásszabadságot, és szabad véleménynyílvánítást akarnak. Holott a királyság nagyon is megfelelő forma a falu ügyeinek intézésére. Az hogy közben az uralkodó törvénysértések, büncselekmények sokaságát követte el? Kit érdekel! A hűséges képviselőtestületi tagok sűrű nyelvcsapásokkal nyalják fényesre a "feddhetetlen" uralkodó seggét. Bízva Pali király mindenhatóságában, és nagy ívben tojnak holmi hatóságok, -rendőrség, ügyészség, bíróság, közighivatal -, figyelmeztetéseire. Bizonyára ugyanezzel a lelkesedéssel foglalnak majd helyet Pali király mellett a vádlottak padján is.

Az ünnepélyes útavatás, technikai okok miatt elmaradt, -gáz lett volna a csekély létszámú ünneplő az elégedetlenek tömegével szemben -, pedig ekkora beruházás utóljára 12 évvel ezelött, a gáz bekötésekor volt a faluban. Helyette kaptunk egy táblát, mellyel a királyi csapat hitelesíteni kívánja az útépítést.

Azonban a tábla felirata az igazságnak megfelelően ez lenne!

 

Címkék: út szemely kiskirály  |   | 8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szemelyinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr33840954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vakac 2008.12.29. 23:17:24

Szerintem te beteg bábos vagy. Jobban járnál ha befejeznéd ezt az esztelen harag gerjesztést. Mert te nem vagy annyira szemelyi mint amennyire szarházi. Javaslom a problémáiddal orvoshoz fordulj, és ne egy olyan közösség dolgaiba szólj amihez semmi közöd. De a küldetés tudatoddal azt meg savanyítod Az út vatás, meg csak a te testi épséged érdekében mart el.

ppalifan 2009.02.09. 14:56:41

vakac!!!Az igazi babos pali aki titeket mozgat ! A bábos ficko "gyütment" létére jol látja a dolgokat!remelem tobb szemelyinek is kinyilik a szeme vegre

Vakac 2009.02.11. 18:08:43

@ppalifan: Légy szíves, legyél világosabb! Mert sok mindent nem értek. A Pali kiket mozgat? És szerinted az ilyen trágár sértegető írásoknak kellene kinyitni az emberek szemét? Én innen csak sértegetést, és indulat gerjesztést olvastam. Nem előre mutató ötleteket. Ha veszed a fáradságot és megszeretnél győzni, kérlek ne a donki stílusában tedd, mert úgy biztos nem fog sikerülni. Ha próbálkozol, én meg köszönöm, és ígérem reagálok.

szemcsi 2009.02.13. 20:21:45

@Vakac: Számomra csak az nem világos, hogy mitől változott meg a stílusod? Szerintem ez a Vakac nem is az a Vakac! Csak a vak/ac/ nem veszi észre! Ha azok az aláírások, melyek a testület számára a távozást jelölték meg lehetséges "előre mutató ötletek"-nek, számodra nem elég, akkor olvasd el figyelmesen a többi bejegyzést is.
Ha valaki szándékosan bűncselekményeket követ el, az bűnöző, és nem csak akkor lesz bűnös, ha a hatóság ezt jogerősen kimondja. Akik mindezek ellenére istenítve, pátyolgatva, védelmezik, azok saját maguk is beállnak a bűnösök közé!

Vakac 2009.02.15. 12:15:28

@szemcsi: Jézus úgy mentett meg egy kövezésre ítélt asszonyt, hogy felszólította a kövezésre készülő embereket. "Az vesse rá az első követ aki bűntelen." Az ott lévő emberek magukba szálltak,és hazamentek. Na ez az asszony ráfázott volna ha te ott vagy.Eddig én nem ismertem olyan embert,aki így vagy úgy ne vétett volna a törvénnyel szemben. Attól úgy gondoltam az még nem bűnöző. Viszont, aki bűncselekmény elkövetésével vádol valakit, és nem tudja igazolni, az rágalmazó. És koránt sem biztos, hogy jobb ember mint akit megvádolt. Az előre mutató ötletről nekem az a véleményem, hogy nem túl szerencsés. Mert a jelenleg a Palira köpködő vezető aspiránsok, mivel az egyetértés alapjául szolgáló okot megszüntették, és nyál termelés az van bőven,a "királyunkra" már nem tudnak, előbb utóbb egymásra fognak köpködni. Ezt remélem a falu bölcsebb része nem teszi lehetővé. Ne adj isten még is bekövetkezne, emlékezzetek mit írtam 2008 február 15.-én.

donki · http://szemelyinfo.blog.hu 2009.02.15. 14:25:53

@Vakac: Talán lemaradtam valamiről? Szerinted "a jelenleg a Palira köpködő vezető aspiránsok, mivel az egyetértés alapjául szolgáló okot megszüntették, és nyál termelés az van bőven,a "királyunkra" már nem tudnak, előbb utóbb egymásra fognak köpködni."
Ezek szerint megszűnt a Pali király? Ha tudsz még ilyen jó híreket, ne tartsd magadban!

szemcsi 2009.02.15. 15:06:54

@Vakac: Miket nem mondasz? Megszűnt az ok? Lemondott tán a testület, vagy Pali király? Vagy jól informált vagy, vagy csak rémhír terjesztő!

Vakac 2009.02.15. 15:52:33

@donki: @szemcsi: Szerintem érhető. De hanem világos valami, járjátok újra a nagycsoportot!
süti beállítások módosítása