2008.11.28. 20:17| Szerző: donki

Na, végre! Szemelynek ismét van honlapja!

I. Bikacsökös Pál király, miután az augusztusi események következtében megsemmisítette a falu weblapját, véget vetve ezzel az össznépi "traccspartynak",-hála a taszári polgi, demokratikusan emberbarát tanácsainak-, elégedetten dőlhetett hátra a 16 éve koptatott trónszékén.

Nyugodt lelkiismerettel tette mindezt, hisz nem önhatalmúlag döntött így,-á, ilyet ő nem szokott, meg különben is agyilag sem kapaszkodhatott volna fel ily technikai magasságokba-, tudván talpnyaló udvaroncai ezt húzását is tapsikolva szentesítik. És valóban, -novemberben-, utólagosan jóvá is hagyták a királyi akaratot. Pál király kobakjában, melyen naphosszat, oly hetykén illeg-billeg a kedvenc napszemcsi, már a 12 milkós, a szőlőjébe vezető út megépítésének tervei kavarogtak. Ám ekkor egy számára ismeretlen baljós érzés kerítette hatalmába... Na nem a bikacsökölés miatti lelkiismeretfurdalás, és nem is a falu pénzének törvénytelen felhasználása a magántulajdon értékének növelése érdekében, -van erre egy egyszerűbb kifejezés is-, okozott neki fejtörést. Hisz itt ő a törvény!

Az a fránya honlap, az okozta a rossz érzést. Mert bizony weblapnak lennie kell, ha már ott fennt a nagy okosok kitalálták, -hogy csattanna rajtuk is a bikacsök-, egyetlen település sem lehet meg a világhálós megjelenés nélkül. Meg, ha jól belegondolunk a királyi eszme is szépen nyomulhat a szájton. Csak a nép, az istenadtanép, nehogy már megint belerondítson a királyi udvartartás moslékosvödrébe.

Megszületett a nagy ötlet. Csináltatunk a falunak, -jó pénzért-, egy van is meg nincs is honlapot. Úgy is lett... elkészült a nagy mű...a hivatalok bekaphatják, hisz látható, hogy van. Igazi információk helyet élettelen linkek, üres dokumentum oldalak, hírekként egy kis vádaskodó fenyegetés, a civilek rendezvényének saját buliként történő tálalása, az elpusztított weblapról átmentett ismertetők a faluról. Pluszként a király nyálasan negédes köszöntő sorai, melynek tartalmát saját maga sem hiszi el.

De a csúcs a vendégkönyv!

Már az is gyanús, hogy regisztrálni kell, de amikor még kötelező a telefonszámod megadása is, hogy leellenőrízhessenek, hogy valóban ajnározni akarod-e a szemelyi honlapot. A bevállalósok, ha átestek az önműködő regisztráción, és ismét megerősítették abbéli szándékukat, hogy márpedig ide szeretnének írni, végre megnyílik a kánaán is már pötyöghetik is a mondandójukat. Az igazi meglepetés csak ezután jön, a leírtak nem jelennek meg. Hiszen majd a moderátor előbb leellenőrzi... Csakhogy, van egy kis bibi, mert a moderátor vagy vak, vagy nem tud olvasni, vagy számítógépet csak porfogóként használt, vagy nem is létezik. Szerintem az utóbbi.

Helyette van egy jó kis adatgyűjtés, kockázatmentesen, mert a kommentek úgysem jelennek meg, de a királyi secusok meg jó kis adatbázist hozhatnak létre a renitens alattvalók "szabad" véleménynyilvánításaiból. Persze a nép meg majd hülye lenne odafirkálni! Csessze meg a király és bandája a köcsög honlapját!

Ui: azért, hogy ne csak a rosszak győzzenek, a civilek is létre hozták a saját weblapjukat, meg aztán itt van ez a blog is...

Ha infó kell, megtalálsz... Szemelyről, szemtelenül, nemcsak a szemelyi személyeknek!

 

Címkék: bunkó szemely kiskirály  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemelyinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr86793748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása