2009.01.11. 15:41| Szerző: donki

Szemely "feddhetetlen" életű királya, Kovács Pál nyilatkozott a Hír tevének. Az interjú apropóját a Pécsi Kistérség polgármestereinek decemberi wellness hancúrozása jelentette, mikor is a munkában megfáradt polgik és slepjük pancsikolására, a Kistérség 1.4 milliót tapsikolt el. A lánglelkű uralkodó rosszallását fejezte ki a történtek miatt:

Azoknak a településeknek a vezetői, akik részt vettek a konferencián, rossz példát mutattak.

A mai gazdasági helyzetben minden pénzt meg kell becsülni, nem lenne szabad a saját kényelmükre felhasználni egyetlen fillért sem.

Igazad van Pali bá! Kivéve, ugye a Gyevi bírót! Mert vajon, nem ugyanez a Kovács Pál volt az, aki a falu rosszallása ellenére 12 millióért kavicsos utat építtetett a szőlőjéhez? Ugye nem a saját és a talpnyalói kényelmére? Tényleg Ő ilyet bizonyára nem tenne! De még mielött, meghatódott volna saját emberi nagyságától, még rá tett egy lapáttal:

Sajnálom nagyon a történteket, mert 2002 óta az önkormányzatok nincsenek rózsás helyzetben. Na most egy ilyen szituációban, ilyen mérhetetlen nagy pénzt kiadni, én úgy gondolom, hogy lelketlenség volt, és ennek a pénznek nagyon, de nagyon sok helye lett volna.

A riport közben a szerencsétlen sorsú Szentkútpusztáról kaphattunk felemelő képeket, amely úgye a Szemely Királysághoz tartozik, és bizonyára Pali király, a csúnya kistérségiek miatt nem tudta a népét kiemelni a nyomorból. Persze mivel kimaradt a buliból, most lehet fikázzni a mérhetetlen nagy pénzfelhasználást (1.4 millió).

Mondjuk, már az egész szitu is megér egy agyeldobást, hisz egy köztudottan szocikötődésű polgi, a jobbos Hirtevében ossza ki a saját fajtáját. Lehet hogy elfogytak balról a cimborák?

A lelketlenségről, bizonyára, nála jobban, senkinek sem lehet fogalma! Hiszen pont Ő az a kedves uralkodó, aki szarik a településén élő 120 gyerekre, -minek nekik játszótér, minek ide kultúrház-, aki bikacsökkel és megfélemlítéssel tartja kordában a hőn szeretett népét. Bizonyára arról is megfeledkezett, hogy éppen becses személye ellen, hány büncselekmény és törvénysértés miatt folyik jelen pillanatban is eljárás.

Mindenesetre amit szólt, azt jól megmondta. Még egyet is érthetünk vele. Sőt büszkék is lehetnénk a falu első emberére! Csak kár hogy ezek a magvas gondolatok épp e "tökös legény" szájából buggyantak elő. Így már elég furcsa a fillingje.

Mondhatni nadzson, de nadzson büdi...!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemelyinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr26870976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása