2009.02.04. 15:37| Szerző: donki

Szemely képviselőtestülete, élén Kovács Pál uralkodóval ismét bizonyságát adta a népe iránti szeretetének, hiszen egy meglepően kedves ajándékkal lepte meg a derék helyi és nem helyi, szőlőhegyi földtulajdonosokat.

A sárga befizetési csekkek ölelésében megbúvó sajtcédulák tanúsága szerint, a jóságos uralkodó együttműködési megállapodást kíván kötni a tisztelt földtulajdonosokkal a Dubravai út néven elhíresült királyi-sztráda megépítése okán.

 


 

Az iromány szerint a földtulajdonosok minden vágya a nevezett beruházás megvalósítása, és az önkormányzat, -az érintettekkel, már előre mindent megtárgyalva és egyeztetve???, és nem útólag a hasára csapva???-, állapította meg az útépítési érdekeltségi hozzájárulás összegét.

 

Valamint az a megtiszteltetés éri a tulajdonosokat, hogy aláírásuk egy oldalon szerepelhet a magasságos uralkodó Kovács Pál fénymásolt aláírásával.

És mindezért csupán 85.000,- Ft-ot kell az önkormányzat kasszájába befizetni.

Azonban gondolva a világgazdasági válságra, részletfizetést is engedélyeznek, -másik fecni-, így már három hónap áll rendelkezésre a tulajdonosoknak a befizetésre.

Azonban, ha nem teljesítik, -önként vállalt???-, kötelességüket, akkor Pécsi Városi Bíróság és irgumm-burgumm! 

Tehát Kovács Pál és bandája szerint, az ingatlantulajdonosok a megállapodást vagy aláírják és fizetnek, vagy aláírják és fizetnek. Ha nem, akkor is fizetnek, mert itt rendnek kell lennie!

 

De minek ez a nagy sietség?

 

Az előző, -törvénytelen!!!-, úthozzájárulás 40.000,- Ft-jainak részletfizetésére még 6 hónapot engedélyezett Pali bá, most meg a 85.000-re csak három hónapot?

 

Hiába minden, ketyeg az óra… fogy az idő…

 

Néhány kérdés azért megválaszolásra vár:

  1. Vajon mitől emelkedett meg a beruházás összege 12 millióról több mint 16 millióra, hiszen az önkormányzat III. negyedéves tájékoztatója szerint még 12 millió volt az összeg, és a gazdáknak 5 millió a hozzájárulási összegük.
  2. A beruházás szeptemberben már elkészült, tehát nem a válságos idők alatt épült, és nem bankkölcsönből, hanem az évek során megtakarított pénzből, és a CÉDE pályázaton elnyert 4 millióból.
  3. A hozzájárulási összeg és a tulajdonosokként befizetendő 85.000 Ft-ok alapján 106.5 embernek kell befizetni a pénzt a kasszába! Ki az a fél ember?
  4. Kovács Pál 130 tulajdonos érdekét képviselte oly fennhangon, akkor hova tűnt 23 és fél ember?
  5. Lehet, hogy lúzereknek, akik bevállalták Kovács Pál támogatását a becsületsértési pernek nevezett bohóckodásban, jutalomból, nem kell befizetniük a hozzájárulást?
  6. Az előző útépítés kapcsán már kiderült, hogy törvénytelen a családi, haveri összevonás, hisz a hozzájárulást a helyrajzi számok alapján kell kiróni. Persze az igen nagy gáz, ha a puszipajtásnak több telke is van.
  7. Ki látta valaha is a tulajdonosok listáját?
  8. Hol vannak a jegyzőkönyvek a testületi ülésekről, amikor is rendeletet, határozatot, döntést hozott a képviselőtestület, akár csak, az útépítés megkezdéséről, a vállalkozóval történt szerződéskötésről, az ingatlantulajdonosok hozzájárulási költségéről, az elkészült út műszaki átvételéről, stb.
  9. Június 17-től november 4-ig nem is volt testületi ülés, holott az adott időszak alatt épült az út.
  10. Ha képviselőtestület tagjai a döntésük meghozatalánál eddig is figyelmen kívül hagyták az érintettek véleményét, -egyáltalán akarják-e az útat-, akkor vállalják saját maguk a döntésük következményeit, és ne akarják utólagos megállapodásoknak csúfolt diktátumok megkötésével az ingatlantulajdonosokra áthárítani a felelősséget.
  11. A két fél által megkötött megállapodásnál a feleknek azonos jogaik vannak, míg jelen esetben a földtulajdonosoknak csak fizetni van jogok, míg e színlelt megállapodással szentesítik az önkormányzati akaratot, és önként vállalják a hozzájárulás megfizetését.
  12. Az önkormányzat vajon, miért nem vállalta fel, hogy simán egy érvényes határozat alapján, fizetési meghagyással rendezze le, ezt a számára is nyilvánvalóan törvénytelen ügyletet?
  13. Az önkormányzat tagjai, ha ilyen nyilvánvaló átveréssel próbálkoznak, akkor talán nem véletlenül merülhet fel bennünk, a részükről elkövetett hűtlen kezelés bűncselekménye???

 

Na, az ingatlantulajdonosoknak fel van adva a lecke!

 

Beállnak a „mentsük meg Kovács Pált” klubba, és aláírnak és fizetnek, vagy egyszerűen kukába hajítják a sajtcédulákat, hisz a megállapodás tartalma, és az abban szereplő kötelezettségek csak arra vonatkoznak, aki aláírta.

Mivel az iratban nem szerepel, hogy kötelező szerződést kötni, a Kovács Pál által képviselt Szemely Önkormányzat Képviselő-testületével, akkor meg miről beszélünk. Aki akarja, aláírja, aki nem, az nem!

 

A díszes gittegylet, élén az uralkodóval, meg, tehet egy szívességet!

 

Bárhogy is döntsenek, azért van egy sor, amit feltétlenül többször is olvassanak el!

„6.) Jelen megállapodást elolvasás után, mint akaratunkkal mindenben egyezőt írtuk alá.”


 

Ui: Azt, azért tutira veszem, hogy Kovács Pál szerződést köt Kovács Pállal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemelyinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr93922503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szemcsi 2009.02.08. 12:27:03

Hihetetlen, hogy ez a bűnöző Kovács Pál, még mindig szabadon garázdálkodik Szemelyben. Aki ezek után még szerződést köt vele, az egy komplett idióta. Még uzsorakamatot is beszedne a szerencsétlen parasztoktól!
süti beállítások módosítása