2009.02.26. 19:23| Szerző: donki

Szemely történései ismét a Dunántúli Napló hasábjaira kerültek. A cikk nem az ajnározós fajtából való, hisz már a cím is jelzi,  -"Civilek küzdelme a szemelyi polgármesterrel"-, továbbra is zűrös a helyi önkormányzat ténykedése.

Most éppenséggel egy újabb szereplő lépett a polgármonstert feljelentők táborába, az Erdészeti Igazgatóság. Az a fránya kiserdő eltüntetése szemet szúrt a hivatalnak, és nem hatotta meg őket a leendő diófás ködbevesző álomképe.

A szemelyi láncfűrészes tombolása kicsapta náluk is a biztosítékot. Akárcsak a helyi Erdőbirtokossági Társulás tagjainál is, mert ha kiderül az engedélynélküli fakitermelés, -amire esküszik az Erdészeti Igazgatóság-, azonkívűl, hogy nem részesedtek a kivágott fák hasznából, de még többszázezres büntinek is a szenvedő alanyai lesznek.

No, persze Kovács Pál a helyi jóságos uralkodó, aki ugye, mellesleg, a helyi Erdőbirtokosság elnöke is, és nem utolsósorban a szemelyi mindenható kiskirály, gyorsan megnyugtatta a kétségbeesett kétkedőket, hogy rendelkezik egy mindenre feljogosító papirral, és ha azt bemutatja, a hivatal tehet egy szivességet. Brümm...brümm...

A Dubravai úttal kapcsolatban is volt aduja a nagy forgácshányónak:

"A testület korábbi határozata szerint a kőszórásos út 12 millióba került volna, de az ára 16 millió lett. Ennek oka a polgármester szerint az, hogy a civil ellenzék kérésére szilárd burkolatú utat alakítottak ki."

Brümm...brümm... Hulljon a forgács... Brümm...brümm...

Csak így, lazán, belehazudni a nép orcájába. Vajon kitől tanulhatta? Mégis csak jó valamire a "coci" vastagbőr.

Bizonyára a lepukkant memóriája miatt, nem emlékszik arra, hogy éppen Ő, és hasonszőrű cimborái jelentették fel a civilek vezetőjét, mert, fel mert szólalni a királyi útépítés ellen. Talán már arra sem emlékszik, hogy mennyi újságcikk foglalkozott a helyi "médiában" az útépítési őrülete kapcsán, és vajon miért ragadott bikacsököt, anno?

Inkább hadd szívjanak a civilek, minthogy kiderüljön a "király" a húnyó. Oszdd meg és uralkodj!

Azért, később már belezavarodott a saját hülyeségébe:

"Az önkormányzati 3 millión és az államkincstártól kapott 4 millión felüli részt, 9 milliót azoknak kell összeadniuk, akik telkeit érinti a beruházás. Ám ugyanannyit fizetnek azok, akik csak egy ingatlannal érintettek, mint akik kettővel-hárommal."

Brümm...brümm...

Ez már ismerős szisztéma. Puszi-pajtások előnyben... Persze ezt a módszert, már egyszer a magasságos hivatal megenyebejnyézte. Sebaj!

Brümm...brümm...

Viszont, Pali Király, -ha már szóba állt vele egy újságíró-, tovább hintette a baromságait:

"A 16 millióról nem volt testületi döntés, csak a 12-ről, ismeri el Kovács Pál, de a képviselők amúgy is az önkormányzati és állami pénzek ügyében dönthetnek, a hiányzó összeg magánpénzekből folyik majd be. Ha mégsem, akkor az önkormányzatot terheli a teljes költség."

Ajjaj! Kovács Pál király, -akaratlanul is-, de itt valami nagyon nagy disznóságot kotyogott ki!!!

Tehát nem döntöttek! Akkor ki döntötte el a 16 millát? Csak nem a fránya civilek? Ha a képviselők nem dönthetnek, akkor miért kössön valaki szerződést egy döntésképtelen önkormányzattal? Ha a barba-trükk nem jön be, a döntésképtelen önkormányzat kinek a pénzéből állja a teljes költséget? Vagy addigra már dönthetnek? A falu pénzéről?

Jaj, ne! Már megint, egy újabb büncselekmény?

Brümm...brümm...

Arról már nem szól a fáma, hogy Pali király, miként reagált az újságcikk végén megjelent infóra:

"Egy héttel ezelőtt adott ki a Pécsi Városi Ügyészség értesítést, hogy a garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt indított büntetőügyben vádiratot nyújtott be Kovács Pál ellen a bíróságon."

Krrr... lefulladt...

A bejegyzés trackback címe:

https://szemelyinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr74967986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vakac 2009.02.27. 15:21:46

A Bábovis autón gondolom belül is van ablaktörlő, mert vezetés közben is szoktál brümmögni. Mivel dedós vagy. Nyálad az van bőven, azt tudjuk már rég. De kérlek, nem kéne az országosan tudni az embereknek, hogy Szemelybe ilyen inbicilis emberek is laknak. Mért nem próbálsz emberként viselkedni? Vagy hagy a bácsik had végezzék a dolgukat nyugodtan. Te pedig szopogasd az ujjacskád, és nem fog bántani senki.

donki · http://szemelyinfo.blog.hu 2009.03.02. 16:01:32

@Vakac: Egy újabb Vakac a sok közül! Ez már nagyon nőiesre sikeredett komment volt!
Az még hagyján, hogy a posztokhoz egy gondolatod sincs,-bizonyára egy kukkot sem értesz az egészből-, de ha a "műveltségedet" fitogtatni akarod, -az alázás közben-, legalább tanuld meg leírni az idegen szót...te kis imbecillis.
Ha a "bácsik" a dolgukat a falu érdekében végeznék, és nem a saját érdekükben, nem szólnék egy szót sem. De addig, hadd lássa a világ, hogy mi a véleményem az itt történtekről!!!

Vakac 2009.03.03. 01:39:35

@donki: Had lássa a világ! De míg a véleménye a világ elé tárod (ami el ferdített valóság, vagy egyáltalán nem igaz), olyan embereket sértegetsz akik már tettek ezért a faluért, szemben veled. Én nem hiszem, hogy észreveszed írásközben kiket is piszkálsz. Egyszerűen nem éred fel ésszel. Ergo, ha el is írtam az imbecillis az te vagy.
süti beállítások módosítása