2009.10.15. 12:15| Szerző: donki

Szemely község álmos életében újabb örömteli események történtek.

A BIOKOM nagy felfedezése

A hulladékszállítást végző BIOKOM cég végre hosszú évek kitartó kutakodása után megtalálta a szemelyi Iskola köz nevű utcát.

Az örömteli eseményen a kukásautó ünnepi hangulatban végighaladva az utcán végre teljesítette a vállalt kötelezettségét a házak elé kitett kukák kiürítésével.

Így megszünt a hetente szerda esténként, az Iskola közben megrendezett sportnap, mikor is az ott lakók, különböző szállítási technikák alkalmazásával az utca végébe cigölhették a kukáikat. Nem tudjuk kinek, de köszönjük.

"... ahol tejet kapni."

Új szereplővel gyarapodott a szemelyi zeneélvezők szórakoztatására szakosodott csingilingisek tábora.

A szerdán és szombaton, délutánonként megjelenő tejesautó dalocskája mégis nagy sikerre számíthat, hiszen a zenei élvezet mellett, valódi friss, hűtött házitejjel örvendezteti meg a fehér italt kedvelők széles táborát. Nem is beszélve a barátságos árról, hiszen egy lityi csak 160 Ft.

Lássuk, amit nem látunk

Egy szórólap tanusága szerint Szemelyben okt. 14-én 11.30-13.30 ó. között az orvosi rendelőben "Komputeres látásvizsgálat és szemüvegkészítés" volt. Sajnos a cetli csak 14-én este került elő a postaládámból, de ez bizonyára az én hibám.

Viszont az már elgondolkodtató, ha egy "cég" veszi magának a fáradságot, hogy egy faluba kitelepülve lakossági szolgáltatást kíván nyújtani, akkor azt miért, olyan időpontra teszi, amikor tuti, hogy akik dolgoznak, azok nincsenek otthon. Akik, viszont otthon vannak, mert nem dolgoznak -esetleg munkanélküliek-, azoknak nincs pénzük az ilyen szolgáltatás igénybevételére, hiszen a szórólap szerint a "Látásvizsgálat 500,- Ft". Persze lehet, hogy ez is csak egy kipipálandó akció volt.

Megjegyzem volt már aki a faluban ingyen is elvégzett egy "látásvizsgálatot", lett is belőle botrány...

Új Szemely aranyóra

Valamit már bizonyára tudhatnak, ezek a tatabányai fiúk. Hiszen éveken keresztűl bombáznak bennünket különböző lokálpatriótás ajándéktárgyakkal /tányérok, stb./

Most viszont kivágták a tutit. Ime az "Új Szemely aranyóra". Ők már bizakodóak, hogy lesz Új Szemely. Tehát itt az idő, mondhatni az új időszámítás, Szemely számára. Milyen régen, és milyen sokan várnak már erre.

Most még mindenki beszerezheti az üvegbe égetett 18-karátos aranyórát, Szemely nevezetességeivel - a templommal, a kocsmával, a polgármesteri hivatallal, és a csodálatos kultúrházzal-, az ára potom 20.730 Ft + 910 Ft szállítási és kezelési díj.

Csakhogy jó lesz ám igyekezni, mert csak korlátozott példányszámról van szó.

Ahogy a változást "kedvelő" önkormányzatunkat ismerjük, még felvásárolják az összes darabot, így eltüntetve az Új Szemely lehetőségét a lakosság elől.

Köszönjük tatabányai fiúk! Tehát van remény!

Előre az Új Szemelyért!

 

 

Címkék: falu örömök szemely  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemelyinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr101451543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása