2010.01.14. 21:05| Szerző: donki

Elgondolkodtató történések a bolt-pályázat ügyében. A dokumentumokra a falu hivatalos honlapján a www.szemely.hu lapon bukkantam.

Látható, hogy január 7-én még az eredeti pályázat virit a honlapon. Benyújtási határídő: 2009. november 30.

Ekkor ütött be a ménkű, mert a kiszemelt bérlő valamiért nem vállalta. A régi kirúgva, új meg nincs. Kapkodás és a ködösítés indul...

Az újabb verzió a megváltoztatott határidővel, mely most már 2010. január 31.!

És a legújabb fordulat. Kovács Pál eltüntetteti az egész pályázati kiírást! Csakhogy nem sikerült neki nyomtalanul. Helyette marad a játszóteres pályázat a lejárt határidővel. Vajon miért?

Ha egyszer már módosította a testület(?) a jelentkezési határidőt, és újra meghirdeti a pályázatot, akkor néhány nap elteltével milyen jogon veteti le a honlapról a polgármester a kiírást? Vagy csak úgy visszavonja a testületi pályázatot? Önhatalmulag? Mert megteheti?

Vagy egyszemélyben eldöntötte, hogy kivel bizniszel a falu boltjával kapcsolatban. Mi másra gondolhatnánk? Törvénysértő módon kizárva az esetleges jelentkezőket, úgy ahogy már megtette az eredeti pályázat esetében is.

Nem csoda, hogy a testületileg meghatározott "Közmeghallgatás" időpontja valahogy nem akar nyilvánosságra kerülni. Állitólag jan. 15-re tervezték, de úgy látszik, hirtelen tele lett az alsónemű. Akárcsak tavaly.

Pedig azt hiszem volna miről számot adni a díszes társulatnak.

Addig meg marad a jólbevált hallgatag mutyizás!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemelyinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr541672948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hu-pál 2010.01.16. 00:38:23

Donki mi a szart keversz már megint? Mért nem fogod fel ez itt Szemely. Az alpolgármester Buják Pista -felesége( gyengébbek kedvéért a Szőri néni) is megmonta ezeknek menniük kell nincs több haladék. A Mijátovics meg a kopasz Mityó is egyetért vele megszavazta. Egyedül megint a Szőke Csaba huzta ki magát. Az hogy pájázat az meg mi a nagy büdös szarnak ugyis a Palibácsi mondja meg ki legyen a kocsmáros. Igaz ennek a szemét pécsudvardinak nemkellett a többi érdeklődőt meg ezmiatt külte el, maj lesz másik.
Különben is ha enyiér nem kell senkinek, majd levisszük az árát akkor majd meglátod hány gazdálya lesz! Ismerhetnéd a mondást „ameddig szar van veréb is akad” Ahoz hogy a pájázat medig van kiirva megint semmi közöd. Az is a demokrácia hogy akkor van vége a kiirásnak amikor akarjuk. Az hogy ki lesz a kocsmáros meg a boltos biztos nem téged fognak megkérdezni. A Palin kívül különben sem tudja más ezt eldönteni és mivel egyszer őt is megválasztották tehát ez is így demokratikus. A Buják a Mijátovics meg a Bosnyák misi is még ha szar döntést hoztak akkor is demokratikus mert egyetértenek a polgármesterrel.
Donki mi a szart keversz már megint? Most már igazán láthatnád itt "Szemelyben minden rendben van" minden demokratikus, és ezt „mi Szemelyiek” tuggyuk is. Aki meg „nem Szemelyi” az bekaphatja, ugyse fogja megérteni soha!

turulspot 2010.01.16. 14:58:09

Királyság, elvtársak! Királyság!
És akkor ez most mit bizonyít? Csak nem azt akarjátok mondani, hogy kell egy boltnak álcázott számlagyár, hogy a zsírparasztok juttatásait lefedje? Ezt eddig is így ment, és ezután is így lesz, ha a Paulinnyó megtalálja a megfelelő strómant. Ez eddig is világos volt, vagy valaki még nem kapisztó? Mindjárt nyakunkon a választások... Biztos van még eltüntethető lóvé a kasszában.
süti beállítások módosítása