2010.04.24. 11:50| Szerző: donki

Szemely legitim uralkodója I. Kovács „Bikacsökös” Pál király, hivatalosan baráti látogatásra Japánba utazott.
A látogatás célja, hogy behatóan tanulmányozza az uralkodóházak fennmaradási lehetőségét a XXI. században.
Pali király előtt több lehetőség is adódott, hogy mivel töltse a jól megérdemelt szabadidejét. Azonban úgy döntött, hogy inkább a macerás Japán tanulmányutat választja a Pécsi Városi Bíróságon történő, - rágalmazási perben, mint vádlott -, megjelenése helyett.
A Bíróság méltányolta a szemelyi kiskirály törekvését, - a Japán és Szemely uralkodóházainak jó kapcsolatainak ápolására -, ezért júniusra elnapolta a tárgyalás megtartását.

Lecsapott a pöröly. A „szemelyi rambó” néven elhíresült lény ismét hallatott magáról.
Hatalmas bátorsággal alakította át a kocsma előtt ücsörgő, védekezésképtelen állapotban leledző egyik helyi lakos fizimiskáját.
Hőstettének megünneplésére az előkészületek, bizonyára, folyamatban vannak.

Épülhet a játszótér. Az uralkodó távollétében egy aprócska hírt jelentettek meg a hűséges alattvalók a Dunántúli Napló-ban, miszerint az elnyert hatmilliós támogatást az önkormányzat még megtoldja másfélmillióval, hogy a helyi igényeknek megfelelő, szabványos játszótér elkészülhessen.
A kerítés építése már megkezdődött, de hamarosan feldübörögnek a Rellüm Kft. számítógépei, és tintapatronjai is, hogy a játékok beépítését elvégezzék a májusi ünnepélyes avatóig.

"Világ Ökörség" fesztivál. A Szemely Önkormányzatának hivatalos honlapja, a szemely.hu, meghívást kapott a „Világ Ökörség” fesztiválra, köszönhetően a szerkesztőjének korszakalkotó újításai miatt.

A webMester ugyanis alapjában megváltoztatta a weboldalakkal szemben támasztott, idejétmúlt szabályokat. Újításai következtében a világ webszerkesztői fognak áttérni az új szabványra, miszerint a legrégebbi hírnek kell legelöl lenni, és a friss infókra vágyók túrják át az egész honlapot a megtalálásukért. A hivatkozásoknál a legfontosabb szempont, hogy a hivatkozott anyag ne legyen feltöltve a szerverre.

Címkék: hírek közélet japán kiskirály  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szemelyinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr321947602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donki · http://szemelyinfo.blog.hu 2010.04.25. 16:15:25

Csakhogy pozitív legyek... figyelnek rám... ez jó!
A webMester már javította is az egyik hibát, persze sajátos módon...
Eltávolította az ominózus hivatkozást, ahelyett, hogy feltöltötte volna a hozzátartozó tartalmat. Hm...
Hir mondó sem maradt a "Hírmondó" 2010/1-es számából.
Nem kár érte...
süti beállítások módosítása