2009.01.30. 15:01| Szerző: donki

 

Még mielőtt, a Királyi Fan-klub tagjai a szívükhöz kapnának, sietve leszögezem, hogy nem a szemelyi, hanem a Magyarhertelendi képviselőtestület oszlatta fel magát.

 

Az ok egyszerű, „a képviselők szerint a polgármesterrel nem lehet együtt dolgozni”.

 

Nem mintha a szegény polgi csúnyaságokat, -törvénytelenségeket, büncselekményeket, szabálytalanságokat-, követett volna el, hanem csak, a képviselők szerint,

sajnálatos, ami történt, de egy ideje látszott, elkerülhetetlen lesz ez a lépés. A testület tagjai mindannyian elkötelezettek voltak Magyarhertelendért, ezt jelzi az is, hogy minden kérdésben meg tudtak egyezni, és egyhangúlag szavazni. Ennek ellenére egy helyben toporogtak, s mindezért a polgármestert okolják. Úgy érezték, nem tett, vagy nem képes megtenni mindent a településért”.

 

Ó, ezek a szegény hertelendiek! Még hisznek a demokráciában. Természetesen bízva önmagukban „minden képviselő újra indul a választáson”. Ezek szerint csak a polgiban lehet a hiba…Hümm, hümm… Lelkük rajta, de legalább látnak valami reményt.

 
Példát vehetne róluk a szemelyi képviselőtestület!

De erre ne is számítson senki, hiszen ők már régen átalakultak a „vakok és süketek” gittegyletévé. E díszes társaság, iskolapéldáját adja az önkormányzati demokrácia megcsúfolásának. Számukra ismeretlen fogalom a képviselők feladatai, és kötelességei. Az már rég a feledés homályába merült, hogy egy település szolgálatára esküdtek fel.

E „biodíszletként” funkcionáló bagázs csak egyetlen dologra képes, hogy körmeszakadtáig fedezze és védelmezze szeretett „tökös” Királyát, aki már a polgármonsterek között a „legtöbb eljárás ellenem” büszke cím várományosa.

A testület teljes, odaadással párosult, amortizációját jól tükrözi, ahogy lemondanak önként és dalolva a képviselői jogaikról, -na, nem a mandátumukról-, és teljes hatalmat biztosítanak Szemely Királyának.

Nem kell a testületiülésezdi színjáték, hiszen ígyis-úgyis mindent megszavaznak. Ha másként nem majd utólag. Persze, ha minden döntést és hatalmat átruháznak a monsterre, akkor e hígagyú társaságra mi szükség van? Kit képviselnek ők egyáltalán? Saját maguk bizonyították be, hogy tökéletesen alkalmatlanok a feladatuk ellátására. Akkor meg miért nem tesznek eleget a szemelyi választópolgárok akaratának, hogy húzzanak már el!?

Csak nem a túlélésre játszanak?

Ilyen balfék módon? Kinek lesznek hitelesek ezek a talpnyalók, akik simán bevállalják a Király érdekében a bűnpártolást, a hamis tanúzást, az okirat-hamísítást, és még oly sok szép törvénytelenséget.

Persze, ha a falu érdekeit nem képviselik, akkor csak egyetlen feladatuk lehet, hogy takargassák Pali király szennyesét!

Erre viszont igen nagy szükség van, hiszen már csak a vak nem érzékeli, hogy a Szemely Királyság napjai meg vannak számlálva…

Mi lesz veletek képviselők, ha Pali király már nem gondolkodik helyettetek, és ugyan ki fog megvédeni benneteket azokban a csúnya ügyekben, amiket imádott királyotok zúdít, saját védelme érdekében, a nyakatokba. Akkor aztán, valóban csorbulni fog a sok „tisztességes” képviselő becsülete!

 

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemelyinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr57912493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása