2009.03.10. 09:00| Szerző: donki

Szemely képviselő-testülete, mint tudjuk pótvizsgázni kényszerült a költségvetés megszavazása tárgyból.

A rendkívűlinek nevezett testületi ülés napjának kijelölése, oly jól sikerült, hogy sem a körjegyzőnő, sem az ellenzéki képviselők, családi illetve munkahelyi elfoglaltságaik miatt nem tudtak azon részt venni. Sebaj!

Ugyanakkor valahogy elfelejtődött a lakosság értesítése is, hiszen a testületi ülés megtartásáról szóló plakátocska, nem akaródzott magától felmászni a hirdetőtáblákra. Minek is az? A téma amúgyis bagatell, Szemely 2009. évi költségvetése.

Azért, hogy minden rendben legyen, a körjegyzőség két fővel is pótolta, a körjegyzőnő pótolhatatlan hiányát, nehogy a hivatlanul is, de megjelent érdeklődők, a törvényesség csorbulását érzékeljék.

Kovács Pál polgármester örömmel konstatálhatta, hogy visszatértek "azok a boldog szép napok", mikor is ellenzék nélkül milyen flottúl ment a kormányzás. Az ülésen készült hangfelvétel tanusága szerint, röpke 5 perc 40 másodperces, új szemelyi csúccsal sikerült a testületi ülés nyilvános részét lezavarnia.

Ez alatt a tornából felmentést nem kapott képviselők, egyhangúan megszavazták a 2009. évi költségvetést, a 2008. év ga/rá/zdálkodásáról, bocs, gazdálkodásáról szóló beszámolót, megemelték a kocsmára kivetendő sarcot, és még volt idejük a jegyzőség beterjesztését is jóváhagyni, valami III. kerületi örsparancsnok kinevezésével kapcsolatban.

Gratulálunk! Elégséges. Ez szép teljesítmény volt!

Ahogy mondani szokták a világraszóló eredmények kapcsán, "ez a siker nem jöhetett volna létre", ha nincs Kovács Pál, Bosnyák Mihály, Buják István, Miátovics Mihály.

Köszönjük! Szép volt fiúk!

Ui: Arról szó sem esett, vajon az "aranycsapat" ezt a remek produkcióját, mikor és egyáltalán, be kívánja-e mutatni a nagyközönség előtt, a Közmeghallgatás alkalmával?

Címkék: szánalmas szemely önkormi  |   | 6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szemelyinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr66993027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vakac 2009.03.14. 16:17:29

Most, hogy létezik ez a tudjon meg rólunk a világ projekt, légy szíves hozd nyilvánosságra

Ramex 2009.03.16. 15:59:53

Vajon ki parancsolhatta meg a két"ellenzéki"képviselőnek hogy ne vegyenek részt a szavazáson??? Maguktól biztos nincs ennyi eszük!
És vajon kire tették esküjüket,kit szolgálnak? Szemely népét vagy
a TÉSZTÁST?
Nem ártana ha néha lenne saját véleményük és hangot is adnának neki!

Ramex 2009.03.18. 15:09:36

@Vakac: Azt ettől a bábostól sosem fogod megtudni méghozzá azért nem
mert nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerették volna.
Ellenkező esetben már rég megírta volna abban biztos lehetsz.
De én azt gyanítom hogy a többi feljelentésekről sem fogunk hallani.
Hova is gondolsz még a végén kiderülne az igazság és az nem
az ő stílusuk!

Vakac 2009.03.18. 15:34:21

@Ramex: Az igaz, de ha az ilyen felkérés után valaki sunyít, az is árulkodik. Nem? Még egy elterelő írást is közre adott. Véleményem szerint nagyon átlátszó. Ez viszont belefér a stílusukba.

donki · http://szemelyinfo.blog.hu 2009.03.18. 19:25:58

@Ramex: @Vakac: Sajnos megint rosszul vagytok informálva. Mivel a feljelentések nem azoktól származnak, akikre ti gondoltok, így azok jelenlegi állásáról nem áll módomban beszámolni, talán érdeklődjetek az érintettektől. Tudtommal még egyetlen ügy sincs lezárva. De ígérem, mihelyt nyilvánosságra kerülnek a határozatok, a blogban olvashattok róla.
Viszont most Tőletek kis időre búcsút veszek, mert a kommentjeitek nagy része, nem a blog témakörében szereplő írásokhoz kapcsolódnak.

süti beállítások módosítása