2009.04.24. 11:04| Szerző: donki

Szemely Önkormányzata teljesítette a vállalt kötelezettségét, megtartotta az éves rendezvénytervében szereplő - egyetlen!!! – programot, a hagyományos Szemelyi Borversenyt.

Az ápr. 17-én megrendezett, ünnepi eszem-iszom, dínom-dánom alkalmával a szemelyi és a környékbeli szőlősgazdák versenyeztethették a boraikat. Az összejövetel bizonyára alkalmat teremtett a boldog összeborulásra, és az önfeledt vállveregetésre, és a kiválasztottak önkormányzatis megajándékozására is. A szigorúan zártkörűsített rendezvényen a szerencsés zártkörűek, ájtatos hálaimát rebeghettek Kovács Pál polgármesternek, aki számtalan nehézség leküzdésével megépítette a szőlősgazdák, és önmaga számára is a már oly sok év óta áhított „királyi sztrádát” – a falu pénzéből.

 

A verseny eredményéről, sajnos nem állnak információk rendelkezésre, hiszen ismerve a szőlősgazdák szerénységét, – minek azt nagydobra verni.

 

Az viszont felettébb furcsa, hogy a sikeres önkormányzati rendezvényről sem a honlap, sem a fizetett blogger, sem a már régen ­– nem hivatalosan – beharangozott, megjelenésében késő önkormányzati újság sem számol be.

 

Pedig, ha valamire büszkék lehetnek a szőlősgazdák, az a boraik minősége...

 

Címkék: borverseny önkormi zártkörű  |   | 8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szemelyinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr761083533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vakac 2009.04.25. 11:25:44

Fizetett blogger? Te ezt honnan veszed?

Vakac 2009.04.25. 11:27:02

Fizetett blogger? Te ezt miből gondolod?

Vakac 2009.04.27. 22:26:30

Nem méltatsz válaszra? Vagy nem tudsz válaszolni? Ha valaki Szemelyben nem úgy gondolkodik mint te, az csak is pénzért teszi? Nekem például nem tudnátok annyi pénzt fizetni, hogy elvtársatok legyek. Én őszintén azon vagyok, hogy aki hitt is neked, illetve nektek, lássák be, tévedtek. A Mexi is azért nyitott blogot, hogy a világ ne csak a te baromságaidat olvassa. Én tudom, te szerettél volna pénzt kapni ezért, de hála isten nem mindenki olyan mint te.

Ramex 2009.04.28. 17:06:00

Donki,Donki már megint csak a hazugságok ez már tényleg beteges.
Ezt hogy "szigorúan zártkörűsített" honnan veszed,ha valamit nem
tudsz miért nem kérdezel? A borversenyre bárki benevezhetett akár
még te is csak bormintát kellett volna leadnod. Az eredményhirdetés
és a vacsora után bárki,érted bárki bejöhetett a bálba.
A szőlősgazdáknak minden egyes borminta után fizetni kellett,plusz
még a vacsoráért is. A "Királyi sztráda" nem csak a szőlősgazdáknak
épült ha nem tudnád. Van akinek kiskertje van,van akinek gyümölcsöse,
van akinek szántóföldje. Megint felelőtlenül sértegetsz olyan embereket
akiket nem is ismersz és majd csodálkozol ha jön a "csők".
Mellesleg,ha nem lett volna Kovács Pál most nem lenne falupénz...
A borverseny eredményéhez a jelenlévőkön kívül nem hiszem hogy
bárkinek is bármi köze lenne.

A szőlősgazdák pedig nagyon sok mindenre büszkék lehetnek és nem
csak a boraik minőségére,én azt hiszem.
Nagyon jó lenne ha átgondolnád kiket is sértegetsz,mivel nem
csak "Királyodnak" van csőkje...Másnak is van és nem félünk használni!

donki · http://szemelyinfo.blog.hu 2009.04.28. 18:05:13

@Ramex: "igazszo13@freemail.hu"
Ó Kedves Ramex vagy Zorró, vagy az "igazmondó juhász"? Hogy szólítsalak?
Hol van már megint a hazugság? Én csak megemlékeztem egy sikeres rendezvényről, de te már megint farkast kiáltasz. Vagy talán nem volt jó a bulitok?
Bocsi ezt nem tudtam, meg azt sem, hogy a Biztonsági Őrök is beneveztek a borversenyre!
De hát, nem tehetek róla, hogy az "igazszó" nem homályosított fel időben. Egyébként a 13-as szám az életkorodat, vagy az IQ-dat jelzi? Mielőtt félreértenéd ez nem sértés, csak egy kérdés volt. Habár a primitív fenyegetőzésed inkább az utóbbit jelzi. Vagy az "igazszó"-val rendelkezők szerint, csak az erőszak a megoldás?
Különben is, nem vagyok kötelező olvasmány!!!
Azonban, ha megtisztelsz érdeklődéseddel, akkor legalább ne zsigerből kommentezz! Miért nem olvasod inkább a családi blogotokat, ha az enyémet nem érted. A Vakac cimbidnek meg magyarázd el mi a "fizetett blogger", nekem úgy sem hinné el, hiszen én nem vagyok az "igazszó".

Vakac 2009.04.28. 19:07:31

@donki: Primitívség nálad jelentkezik. Én nem azt kérdeztem, hogy mi a fizetett blogger. Hanem, honnan veszed, hogy fizetett? ÉRTED??

Ramex 2009.04.29. 15:49:25

Ebben igazad van nem te vagy az igazszó...

szentkúti 2012.06.21. 11:25:07

Nagyon bírom a szentkúti emberek hozzáállását!A 90%nem dolgozik!De akik otthon vannak ráérnek mást jelentgetni mást piszkálni hol ott nekik is ott van a lehetőség,hogy más életet biztosítsanak maguknak!Nem mindig a segélyre kell várni!Nem is szeretnék,hogy szebb élhetőbb településük legyen!Egyik faluban sem várnak a csodára csak szentkúton!Önkényesen zárnak le utakat határolnak be területeket!És formálnak jogokat más tulajdonára!
süti beállítások módosítása